ANGÖL

Sitter inne på starbucks nu och finslipar på mitt CVn för att sedan gå ut och söka jobb som en galning.
Tre dagar har gått sedan vi landade på engelsk mark och mycket har hänt sedan dess. känns som att vi har varit här i typ tre år hahah. nejdå, men typ. kan väl skriva vad vi gjort de senaste dagarna.
Söndag: landade, tog oss till kings cross station för att sedan åka en station till Angel där vårat hostel ligger, ett väldigt fint och mysigt område som har lite allt möjligt. hostlet däremor är inte fint och mysigt, köket är en micro, men det funkar, på kvällen så träffade vi Madeleine som har bott här i snart två månader, vi åt middag med henne och pratade om lite allt möjligt.
Måndag: Vi åkte till Madeleines lägenhet där tre andra jättefina trevliga tjejer bor, vi skulle få utnyttja deras el och internet för att söka runt på lägenheter, vi lyckades se på tre lägenheter, någonstans mellan lägenhet ett och två stötte vi på en asasnygg mäklare som hjälpte oss runt lite och visade en lägenhet. På kvällen blev det tacomys hos Madde. Åt gott och pratade om allt mellan himmel och jord.
Tisdag: letade tre timmar efter en lägenhet som egentligen kanske skulle ta 30 min att hitta haha... på vägen tänkte vi typ "det kommer säkert inte att vara värt det", men vi gav det en chans iallafall, det var inte den lägenheten vi var ute efter men det var värt det för tjejen som visade hade två andra lägenheter till vår budget att visa. och en av dem blev vååååååååår. åh fyfan är så lycklig, ligger vid kensington, ungefär 15 minuters promenad till hydepark, det är en lägenhet som ligger längst upp i byggnaden så vi har stor balkong och två stora sovrum, kök, tvättmaskin, vardagsrum och det är verkligen helt perfekt. vi får nycklarna på lördag, ska försöka ta bilder på det så snart som möjligt när vi har gjort dnet i ordning och så. mot kvällen så kom även therese, vi lämnade hennes väskor på hostelet och köpte middag. hahahaha när vi kom till hostelet såg vi att två andra hade lämnat in saker där så vi hade fått två nya rumskamrater, ena kom in i rummet när vi sov, helt tyst och han var jättetrevlig, den andra väcker therese klockan fyra på natten och ba "this is my bed" och therese skulle förklara hur det låg till han ba "i don't want to hear it", så hon skulle byta säng, sen säger han "but you can sleep in mine if you want to, but I sleept here in the afternoon whitout clothes" therese ba euuw och så började vi andra skratta och han med och ba "hahahah my name is alex how about you girls" vi ba ja för det passar ju nu, och fyfan han är så odräglig, han är verkligen den där sg flyttar hemmaifrån, rapar, pruttar, snarkar och går runt i kalsonger.
Onsdag: vi har sökt jobb och ätit ben and jerrys med felicia och ylva som är madeleines rumskompisar från skara. väldigt trevliga

För övrigt så är vädret jättebra, varmt och härligt, älskar detta och ser framemot ALLT. (bilder kommer senare för inget internet klarar av det just nu)

 

Kommentera inlägget här: